Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Horeca - van Rossum bar, restaurant en proefwinkel

Horeca - van Rossum bar, restaurant en proefwinkel

Bij Van Rossum, het restaurant in Woerden zonder drempels, staat alles en iedereen in contact met elkaar. Iedereen moet zich vrij kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Kom je ontbijten dan kan je desgewenst zelf een eigen eitje bakken. Geniet van een lekkere lunch terwijl je onderuit op een Chesterfield bank ligt. Of kom samen dineren en ga vooraf vast wat lekkernijen testen in de proefwinkel. En wil je blijven slapen? Dan strijk je neer in een van de eigenzinnige suites van ons Stadshotel Woerden op de bovenverdieping.

 

Van Rossum bevindt zich op het adres Groenendaal 26 in het authentieke hart van Woerden, prachtig gelegen midden in het Groene Hart van Nederland. Wij hebben ook een heerlijk terras onder de hoge bomen om tijdens lange zomerdagen te genieten van al het lekkers dat onze chefs bereiden.
Bereikbaarheid

 

Van Rossum is goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Woerden heeft een treinstation dat op 10 minuten lopen ligt van onze locatie. Schuin tegenover ons ligt parkeergarage Castellum. Om daar te parkeren voer je Meulmansweg 8s in in je navigatie. Gasten die blijven overnachten in ons Stadshotel Woerden mogen parkeren op gereserveerde plekken.

 

Van Rossum bar, restaurant en proefwinkel


 


Fotoalbum van Horeca - van Rossum bar, restaurant en proefwinkel


Horeca - van Rossum bar, restaurant en proefwinkel

Bezoekadres
Groenendaal 26
3441 BD Woerden

Contact
telefoon: 0348 – 706500
email: reservations@stadshotelwoerden.nl
website: http://www.vanrossumwoerden.nl/contact/