Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Hall : burgerEI & zakenlui

Hall : burgerEI & zakenlui

de HALL | burgerEI & zakenlui is er voor iedereen.

Van koffieleut tot burgerfanaat en van "gewone burgers" tot zakenlui en techneuten.Geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 8:00 voor koffie, lunch, borrel en diner!

 

Vergaderruimte of conferentieruimte in Woerden nodig?

Op zoek naar faciliteiten voor een training of cursus in Midden Nederland? De 3 centraal gelegen vergaderzalen van de HALL bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Onze ZAALLen bieden de ideale omgeving voor een effectieve meeting, motiverende brainstormsessie of een grote presentatie. Het terras is dé plek om tussendoor frisse energie op te doen en je hoofd leeg te maken.

 

Evenementen en optredens

met regelmaat aanbod van optredens en evenementen

 

Locatie

Aan de rand van bedrijventerrein Middelland, vlakbij de afrit Woerden van de A12, staat het markante Intechnium Gebouw. Techniek en kennisoverdracht staan centraal in imposante gebouw. Het is de thuishaven van verschillende aan techniek gelieerde (kennis-)organisaties en Hall en Buurman en Buurman,

De HALL ligt ongeveer 5 min. rijden vanaf afrit Woerden (A12) en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid, met name aan de achterzijde. Wanneer je aan de achterzijde parkeert kun je de achteringang gebruiken.

Vanaf NS-station Woerden is het ongeveer 10 minuten lopen naar de HALL. Het is ook mogelijk om op station Woerden een OV fiets te huren.

 

BUURMAN & BUURMAN VOOR THUIS

Buurman & Buurman kookt met verse producten. Mooie verse groenten, goed vlees, verse kruiden. We gebruiken geen pakjes en zakjes en gaan bewust om met het gebruik van zout & suiker. Door gebruik van goede producten heb je ook helemaal geen smaakversterkers nodig.

We houden ervan om “gewoon” en lekker te koken. Geen poespas en gekke dingen, maar gewoon een lekkere verse hap boordevol smaak: stamppotjes, pasta’s, ovenschotels, nasi & bami, maaltijdsalades, stoofschotels, noem maar op.


Hall : burgerEI & zakenlui

Bezoekadres
Korenmolenlaan 4
Woerden

Contact
telefoon: 0348-705280
email: frontoffice@dehall.nl
website: https://dehall.nl/