Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Historische Spelen Woerden

Historische Spelen Woerden

Doelstelling stichting Historische Spelen Woerden

 

Een pregnante gebeurtenis uit de historie van Woerden wordt in theatervorm uitgebeeld. En wij willen dat om de drie jaar doen. Waarom? Omdat we denken hiermee het historisch besef van de inwoners te vergroten. De binding met de stad te versterken. Verleden en toekomst met elkaar te verbinden, omdat de geschiedenis zich nu eenmaal herhaalt.


Omdat we de leefbaarheid en de cultuur van de stad daarmee dienen. En, omdat we het allemaal samen gaan doen! En daarmee, mede door de samenwerking met de professionals van Kunstencentrum Het Klooster, aan alle medespelers en toeschouwers iets bieden wat zowel ontspannend als leerzaam is! Cultuureducatie in optima forma! Ook worden de saamhorigheid onder de inwoners en de betrokkenheid bij elkaar ermee gediend. En tenslotte, omdat het zo leuk is om dat allemaal samen voor elkaar te krijgen!

 

Spannende, droevige, vrolijke en opvallende voorvallen en gebeurtenissen uit de geschiedenis van onze kaasstad en ommeland komen opnieuw tot leven!

Een opvallende gebeurtenis uit de historie van Woerden wordt in theatervorm uitgebeeld. En wij gaan dat om de drie jaar doen. Waarom? Omdat we  weten dat we hiermee het historisch besef van de inwoners vergroten. De binding met de stad versterken. Verleden en toekomst met elkaar verbinden, omdat de geschiedenis zich nu eenmaal herhaalt. En dat gaan we allemaal samen doen!


Cultuur agenda - Historische Spelen Woerden


VR 14 OKT 22
t/m 16/10/2022
Genre: Evenement
Historische Spelen Woerden
Tent Exercitieveld Oostsingel 3441GC...


Historische Spelen Woerden

Postadres
Secretariaat Hogewoerd 32a
3441 BE Woerden

Contact
secretaris
telefoon: 0348-410358
email: info@historischespelenwoerden.nl
website: http://www.historischespelenwoerden.nl/