Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Popronde Woerden

zo 24 september 2023

Programma van Popronde Woerden op 24 september bekend.
Het grootste rondreizende festival van Nederland strijkt dit jaar weer neer in het centrum van Woerden. 25 van de meest talentvolle acts van dit moment geven acte de presence op 24 september. Bijzonder dit jaar is een nieuwe locatie: Viviamo.
Poppodia voor een dag.
Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast cafés en poppodia fungeren ook kunstgalerieën, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia. In Woerden zijn 11 locaties ‘poppodium voor een dag’. Nieuw dit jaar is locatie Viviamo en de Pompier is van even weggeweest, weer onderdeel van het festiva.l
Programma Popronde Woerden op Datum 24 september.
Om 13:15 start het programma van Popronde Woerden bij RPL.
We openen de dag traditioneel getrouw bij het Stadsmuseum met Leah Rye. Er is een divers aanbod aan artiesten: Neo Klassiek van Daniel Tomas in de Lutherse Kerk, Elektronische pop van Janet Livv in Bistro Lokaal en lekkere 60’s beat rock van The Mocks bij ‘t Bierhuys.
Vanaf 20:30is locatie de Pompier de plek waar de afterparty losbarst, met Yaro Mila en wordt er gedanst tot in de late uurtjes.
Alle concerten zijn gratis toegankelijk!
Naast Woerden strijkt de Popronde dit jaar ook neer in Utrecht en Gouda en nog heel veel andere steden door het hele land.
Over de Popronde
De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 9 september tot en met zaterdag 25 november reizen de 99 geselecteerde acts langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.
Popronde tourt 12 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de meest talentvolle muzikanten van het moment, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Rondé, Froukje, Marathon, Bumble B. Boy, De Staat, Chef’Special, Nonchelange, My Baby, Wies, Jeangu Macrooy en Meau.
Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2023 en het programma van de steden op www.popronde.nl
Sociale Media Popronde:
www.facebook.com/Popronde


Locatie

Popronde Woerden


Website: Popronde Woerden


Popronde Woerden

Popronde Woerden