Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Opera Viva festival Rossini

vr 17 november 2023 t/m zo 19 november 2023

15.00 en 20.00 uur.

Programma Opera Viva Festival 2023 !

in 2023, voor het vijfde jaar op rij, organiseren wij onder de bezielende leiding van Carla Regina het Opera Viva Festival in Woerden.

Dit jaar zal het festival plaatsvinden op 17, 18 en 19 november.

Er staan weer twee geweldige producties op het programma. Daarnaast wordt er een randprogramma georganiseerd met kleine gratis concerten op locaties in en rond Woerden.

Op 18 november wordt de door Carla Regina bedachte opera “Bravo Bravisio” in de Opstandingskerk in Woerden gepresenteerd.
Samen met het Orkest van het Groene Hart wordt er een voorstelling gegeven waarin het oeuvre van componist Gioacchini Rossini centraal staat. Het wordt een vrolijke klassieke voorstelling met een twist.

Op 19 november staat het muziektheater voorstelling “Mix & Match” gepland. Deze voorstelling is geïnspireerd door het toneelstuk “Waiting for Godot” van Samuel Beckett. Het zal een mix & match worden van Opera en lichte muziek. Een verhaal over identiteit en anders zijn, het passen in sociale plaatjes of jezelf laten zien hoe je werkelijk bent.
Zoals u van ons gewent bent wordt dit prachtige programma aangevuld met kleine concerten van onze gevorderde amateurzangers, uitgevoerd op bijzondere locaties met een maatschappelijke achtergrond.
Meer info over het programma en de kaartenverkoop zal zo snel mogelijk op de site en via onze nieuwsbrief bekend gemaakt worden.

Het motto van Opera Viva Festival is en blijft: opera toegankelijk maken voor jong en oud!


Locatie

Opstandingskerk
Woerden


Website: Opera Viva festival Rossini


Opera Viva Festival (stichting)

Opera Viva Festival (stichting)