Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Wouter Monden Stormbrein

wo 10 april 2024

20.15 uur, € 18,50.

Wouter Monden
Stormbrein

Wouter kijkt eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt.

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Net een gewoon mens, zou je denken.

Wouter is vader, schrijver, grappenfabrikant. Klaar voor het echte, grote werk. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. “Humor is de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden”, aldus Wouter. IHet wordt een gave, niet te missen show.

Wouter Monden is de sympathieke host van de enige echte Elektra Podcast met ruim 75.000 luisteraars per maand. Hij interviewde inmiddels al meer dan 175 cabaretiers waaronder Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Najib Amhali, Philippe Geubels en Guido Weijers. Daarnaast is Wouter al jaren de vaste publieksopwarmer van alle televisieshows van Arjen Lubach en speelt hij regelmatig in verschillende comedyclubs.

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Laat je verrassen! 5 voorstellingen voor de serieprijs van € 75=. Een uniek voordeel van € 19,50.
Data van alle Laat je verrassen! voorstellingen: 1 november, 2 december, 29 december, 10 februari en 10 april.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Wouter Monden Stormbrein


Klooster | Theater

Klooster | Theater