Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kira Kool Gonnie en Gijsje samen op stap (2+)

zo 7 april 2024

10.00 uur, € 9,50.

Kira Kool
Gonnie en Gijsje samen op stap (2+)

Over een gansje dat de wereld ontdekt gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea.

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar oud. Duur 40 minuten.

Kira Kool is een performer en maakt theater voor kinderen en volwassenen. In 2015 studeerde zij af aan de opleiding Muziektheater. Daarna volgden projecten als Superifcial Supremacy, De Witt of Oranje, IK BEN EEN INTERFACE, CRISPR-CAS en diverse schoolvoorstellingen. Sinds 2017 is Kira te zien in de jeugdvoorstelling Dikkie Dik en de taart gebaseerd op de boeken van Jet Boeke.

Let op! Deze voorstelling wordt gespeeld in onze muziekzaal 31 op de eerste verdieping.
 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Kira Kool Gonnie en Gijsje samen op stap (2+)


Klooster | Theater

Klooster | Theater