Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Club Guy & Roni Invites Cecilia Moisio 'Adi(c)sco'

wo 3 april 2024

19.30 uur, € 19,50.

Club Guy & Roni Invites
Cecilia Moisio 'Adi(c)sco'

Een oneindige danstrip op zoek naar de roes, naar alsmaar doorgaan en daarin jezelf verliezen: ofwel verslaving (addiction).

In het jaarlijks terugkerende Club Guy & Roni Invites nodigt internationaal dansgezelschap Club Guy & Roni veel belovende makers uit. Na Kwame Asafo-Adjei, Dunja Jocic, Lunatics & Poets en Mohamed Yusuf Boss is het de beurt aan de Finse choreograaf Cecilia Moisio én zangeres en actrice Sarah Janneh die een betoverend voorprogramma zingt.

Moisio wordt gezien als één van de meest eclectische makers van ons land en ontving hiervoor de Prijs van de Nederlandse dansdagen - Jong Publiek. Moisio maakt activistisch, expressief, theatraal werk over urgente thema’s. Zo maakte ze met Club Guy & Roni’s Poetic Disasters Club (junior company) de prikkelende, sensuele en in your face-voorstelling over de vulva V een absolute festivalhit op De Parade.

De voorstelling ADI(C)SCO ademt de sfeer van de disco-era, waarin de clubscene en ook clubdrugs populair werden. Het is een feest dat uit de hand loopt en nooit eindigt. Met jaren ’70-esthetiek, extravagante personages en opzwepende beats. Cecilia wil met deze voorstelling de taboes en schaamte rondom verslaving aankaarten. Moisio zelf groeide op met een alcoholistische vader en heeft dus daarom een sterke persoonlijke motivatie om deze thematiek bespreekbaar te maken.

Sarah Janneh is actrice en zangeres en sinds 2021 vast ensemble-lid van NITE (Nationaal Theater Ensemble). In de grote interdisciplinaire voorstellingen van NITE hebben we Janneh al kunnen horen zingen. Voor Club Guy & Roni invites maakt zij nu haar eerste solo liedjes-programma.

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie dans, dans, dans! 3 voorstellingen voor de serieprijs van € 45,=. Een uniek voordeel van € 12,50.
Data van alle dans, dans, dans! voorstellingen: 6 december, 7 maart en 3 april.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Club Guy & Roni Invites Cecilia Moisio 'Adi(c)sco'


Klooster | Theater

Klooster | Theater