Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Garage TDI Van hier tot oneindig (6+)

zo 17 maart 2024

15.00 uur, € 9,50.

Garage TDI
Van hier tot oneindig (6+)

Over het allerkleinste en het allergrootste, over je een onderdeel voelen van een groter geheel en vooral over het wonder van het bestaan.

Een avontuurlijke, filosofische voorstelling over inzoomen en uitzoomen, over grote gevoelens en kleine frustraties.

Als je vanaf de sterren naar jezelf kijkt, ben je maar een stipje in het oneindige heelal. En als je vanuit je cellen naar jezelf kijkt dan zijn je cellen oneindig veel stipjes die samen jouw lichaam maken. Er kruipt een groot gevoel je buik in; eigenlijk ben je heel klein én heel groot tegelijk.

Elektriciens Joes en Henk gaan naar een school om een klusje te doen. Het lijkt een hele normale dag, maar als er iets kleins fout gaat, heeft dat grote gevolgen. Ze gaan op avontuur in de ruimte en maken een reis door hun lichaam. Ze komen sterren, planeten, longen, aders, cellen en zichzelf tegen. Dit is niet te bevatten!

Garage TDI maakt theater- en dansvoorstellingen voor kinderen en jongeren en neemt haar jonge publiek serieus, om vervolgens met humor, fantasie en poe¨zie een universeel verhaal te vertellen. Een verhaal dat ogen, oren en harten opent en uitnodigt om anders te kijken en meer te zien.

Let op! Deze voorstelling wordt gespeeld in de TechnoHUB, Industrieweg 2b, Woerden.

De TechnoHUB is een prachtige opleidingslocatie die steeds meer jongeren aan zich weet te binden. Daarnaast speelt de TechnoHUB een belangrijke rol in levenlangleren en innovatie. In de TechnoHUB komen leren, werken en innoveren samen.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Garage TDI Van hier tot oneindig (6+)


Klooster | Theater

Klooster | Theater