Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Blauwe Vinkjes DISCLAIMER

wo 13 maart 2024

20.15 uur, € 20,00.

Blauwe Vinkjes
DISCLAIMER

Het duo neemt je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes.

Manon Blaauw en Kevin van den Berg spelen, zingen en kruipen in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten.

Welke disclaimers ‘moeten’ er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Hoe verandert dat met een andere bril op? Kijk door de ogen van de toekomst en word geconfronteerd met de huidige sociale omgangsnormen. Ontmoet onder meer de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta of natuurlijk de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus, die zeer ondernemend zijn. Hun eerste avondvullende show belooft een avondje lachen door hun geheel eigen stijl die je gezien móet hebben!

Blauwe Vinkjes was finalist van Cameretten 2021 en won afgelopen jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Het cabaretduo bestaat uit theatermakers Kevin en Manon Blauwe Vinkjes gooide hoge ogen met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches. De jury van Cameretten roemde het duo om hun “(politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd”.

De pers:
"Zij brengen sketches en liedjes in de traditie van Alex Klaasen en Plien & Bianca." – Volkskrant

"Kijken naar dit duo is vooral aantrekkelijk vanwege het hoge tempo, de innemende presentatie en het lef dat ze uitstralen." - Theaterblad Scènes
 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Blauwe Vinkjes DISCLAIMER


Klooster | Theater

Klooster | Theater