Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Klooster Klassiek Carla Regina | Mi chiamo Italia

zo 3 maart 2024

15.00 uur, € 17,50.

Klooster Klassiek
Carla Regina | Mi chiamo Italia

Een concert over Italië voor wie van Italië en klassieke zang houdt.

Het nieuwe theaterproject: Mi chiamo Italia (Ik heet Italië) is het verhaal van Italië verteld in arias en liedjes. Het repertoire bestaat uit muzikale parels, die uiteraard allemaal deel uitmaken van het Italiaanse erfgoed: variërend van Giuseppe Verdi tot volksmuziek van het Zuiden van het land, van Vivaldi tot Ennio Morricone, van Puccini tot Tarantella.

Carla Regina - mezzosopraan | Yuqi Han - piano

Door haar passie voor muziektheater en de veelzijdigheid in het gebruik van haar stem is Carla Regina, mezzosopraan, vertolkster van hedendaagse muziek en theaterproducties. Daarnaast is Carla Regina is al meer dan tien jaar de leider van het Opera Viva gezelschap in Woerden . Zij is initiator en artistiek leider van het Opera Viva Festival, dat in 2019 voor de eerste keer plaatsvond en waarmee ze opera en muziektheater voor een groot publiek toegankelijk wil maken en liefhebbers uit het hele land naar cultureel Woerden laat komen.

2023 staat in het kader van: Het” Battiato” project, het OVF 2023 , en de opname van een CD waar Italiaanse muziek (klassiek en niet) centraal staat.

Carla Regina heeft opgetreden in vele theaters, concertzalen en op festivals  in Europa en Amerika.

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Klooster Klassiek. 5 voorstellingen voor de serieprijs van € 80,=. Een uniek voordeel van € 12,50.
Data van alle Klooster Klassiek voorstellingen: 15 oktober, 26 november, 28 januari, 3 maart en 21 maart.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Klooster Klassiek Carla Regina | Mi chiamo Italia


Klooster | Theater

Klooster | Theater