Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Lloyd Marengo Sribi Switi (4+)

za 24 februari 2024

15.00 uur, € 12,50.

Lloyd Marengo
Sribi Switi (4+)

Een dromerige hiphop dansvoorstelling het hele gezin.

Sribi Switi is een speelse voorstelling met een universeel verhaal, geïnspireerd op zowel bekende Surinaamse- als Nederlandse kinderverhalen en -liedjes. In Sribi Switi (Surinaams voor ‘slaap lekker’) worden hiphopdansvormen zoals popping, robotics, tutting en waving live aangevuld met sounds, samples en muziek van een beatboxer.

In een speelse droomwereld nemen twee hiphopdansers en een beatboxer je mee op een nachtelijke reis naar het land van verbeelding. Anansi (de spin) en Myra (de mier) nemen je mee op hun ontdekkingsreis naar de grote wijze kruisspin. Samen met elkaar verkennen zij een aangename wereld waarin niets is wat het lijkt en waar je dromen werkelijkheid worden. Kleuren, geluid en personages die je alleen in dromenland tegenkomt, veranderen in hetzelfde ritme als de seizoenen. Ze komen tot leven in deze fantasiewereld waarin alles lijkt te zweven.

Bij Lloydscompany van de Rotterdamse hiphoppionier Lloyd Marengo komen dansers, upcoming urban makers én de underground battle scene samen. Met voorstellingen voor theaters en festivals slaat Lloydscompany een brug tussen de straat en het podium. Sribi Switi komt tot stand met steun van Gemeente Rotterdam, Fonds 21, Prins Bernhard Cultuurfonds, Elise Mathilde Fonds, Janivo Stichting, Erasmusstichting, Stichting van Wijngaarden Boot, Van Leeuwen Van Lignac Stichting.

Concept / choreografie: Lloyd Marengo i.s.m. dansers | Performance/zang: Gerson Bouman  | Live muziek, zang, beatbox: Ruud van Schaik | Performance: Neha Akhtar.


Website: http://www.lloydscompany.nl


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Lloyd Marengo Sribi Switi (4+)


Klooster | Theater

Klooster | Theater