Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Alexander Broussard Billy Joel experience

wo 31 januari 2024

20.15 uur, € 19,50.

Alexander Broussard
Billy Joel experience

In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel.

Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger Piano Man maar ook swingende rockers zoals My life prachtige ballads zoals She’s Always A Woman of lekkere pop zoals Uptown Girl. Stuk voor stuk klassiekers.

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer en is op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast. Hij heeft een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, (The Tribute – Battle Of The Bands (SBS6)/ZIGGO DOME WINNAAR, I Can See Your Voice (RTL4), Beau (RTL4), We Want More (SBS6), Dansmarathon (SBS6), Najib Amhali’s PlusSupportAct, De Corona's, Crazy Piano’s e.v.a.).
 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Alexander Broussard Billy Joel experience


Klooster | Theater

Klooster | Theater