Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

De Grote Un Dos Stress Kerstspecial

vr 29 december 2023

20.15 uur, € 19,50.

Un Dos Stress
De Grote Un Dos Stress Kerstspecial

Een cabaretformatie van Thijs van de Meeberg, Remy Evers en Marco Lopes. Kerst zoals je het nog nooit hebt gezien (en gevoeld).

Un, Dos, Stress is nieuw in theaterland. De chaotische voorstellingen zijn een genre op zich. Absurdistisch, vies, lomp, aandoenlijk, speels en treurig. Met De Grote Kerstspecial zetten ze met hun verbazingwekkende sketches en scènes het theater volledig op zijn kop.

De feestdagen saai, eindeloos of zelfs beangstigend? Ja, dat vonden wij ook. Daarom is er nu De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial. Het voorkomt geen gourmet bij je schoonfamilie, maar het maakt het wel dragelijk. Want na het zien van dit vervreemde kerstspektakel zullen de feestdagen voelen als een speeltuin en nooit meer hetzelfde zijn. De enige rode draad zit in de kerstmuts. De arrenslee zit vol doemscenario’s en dat resulteert in de meest krankzinnige Top2000 ooit, het werkelijke verhaal van de drie koningen, een soort wijnproeverij en allerhande kerstwensen.

De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial is de snelste, goedkoopste en relativerendste weg naar het ultieme kerstgevoel. Enkele reis. Dat wel. Komt allen tezamen, want… met kerst mag niemand alleen zijn.

Thijs van de Meeberg (winnaar Leids Cabaret Festival 2015)
Remy Evers (winnaar Cameretten 2019)
Marco Lopes (Finalist Leids Cabaretfestival 2016).

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Laat je verrassen! 5 voorstellingen voor de serieprijs van € 75=. Een uniek voordeel van € 19,50.
Data van alle Laat je verrassen! voorstellingen: 1 november, 2 december, 29 december, 10 februari en 10 april.
 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: De Grote Un Dos Stress Kerstspecial


Klooster | Theater

Klooster | Theater