Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Ronald Snijders Een avond met mij

do 14 december 2023

20.15 uur, € 19,50.

Ronald Snijders
Een avond met mij

Na 10 jaar solo op de planken gaat Ronald terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater.

Ronald Snijders stond onlangs tien jaar solo in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2. "Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes", oordeelde de Volkskrant eerder. "Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen", schreef Theaterparadijs. "Grote Ronald is briljant", kopte de Theaterkrant.

Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakte samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring.

Trailer
https://youtu.be/-jdTNvF-LKk


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Ronald Snijders Een avond met mij


Klooster | Theater

Klooster | Theater