Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

De Meiden van Toen Zienderogen | Ladies Night

za 9 december 2023

20.15 uur, € 22,50.

De Meiden van Toen
Zienderogen | Ladies Night

Nog maar 30 jaar op deze aardkloot worden de Meiden zich bewust van alle zichtbare veranderingen die passen bij deze tijd.

Opeens is alles zichtbaar, proefbaar en binnen handbereik! Het regent mogelijkheden. Het sputtert onrust. Er verdwijnen dingen en er verschijnen veranderingen. Het ene moment wil je schreeuwend op de barricade staan en het andere moment wil je doelloos in het rond dwalen. Het leven is rauw, wiebelig, onvoorspelbaar maar zo ontzettend exceptioneel. We zijn voor altijd verbonden. Met elkaar en met het internet. DE MEIDEN, nog maar 30 jaar op deze aardkloot, worden er nu al best wel moe van. Ja, we zijn verwend met een kroontje op de E. Maar ook wakkerder en scherper dan ooit. Er is geen tijd om in te dutten! Het leven schiet aan je voorbij.

In Zienderogen gaan De Meiden deze kwestie eens goed onder de loep nemen. Ze gaan erover kletsen, schaterlachen, tranen met tuiten huilen en er mooie liedjes over zingen. Wat is voor ons belangrijk in deze razendsnelle wereld en zullen we het antwoord vinden voordat de tijd ons inhaalt.

Cast
Catherine Sorgdrager, Kim Perfors en Mariska Pronk.

Website: http://www.demeidenvantoen.nl


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: De Meiden van Toen Zienderogen | Ladies Night


Klooster | Theater

Klooster | Theater