Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Danstheater Aya High 12+

wo 6 december 2023

19.30 uur, € 18,50. Vanaf 12 jaar.

Danstheater Aya
High 12+

Een dansvoorstelling over extase, lust, verslaving en depressie.

High gaat over high on life! Een dansvoorstelling van huischoreograaf Anne Suurendonk over extreme levenslust. De drive om alles te voelen en te ervaren. In extase raken en in het hier en nu zijn. Daarvoor moet je grenzen verkennen en risico’s nemen. Laten we alles eruit halen wat erin zit en het leven vieren. Je weet nooit hoe lang het duurt. Pijn en verlies horen erbij, voor iedereen. Je kunt er bang voor zijn. Want zonder downs, zijn er ook geen ups. Een verhaal over bewust leven en echt aanwezig zijn.

“De danstaal van Anne Suurendonk: moderne dans die soepel invloeden uit hiphop en jazzdance absorbeert.” - Fritz de Jong in het Parool.
“Het is rauw, speels en oprecht.” (…) “De prikkelende choreografie past goed binnen het toegankelijke repertoire van Danstheater AYA.” - Lenka Boswijk in de Theaterkrant.

Choreografie en regie: Anne Suurendonk | Muziek: Tom van Wee | Dans: Ali Zanad, Melisa Diktas, Evelien Jansen, Linde Wagemakers, Marko Šakic en Filippo Gualandris.

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie dans, dans, dans! 3 voorstellingen voor de serieprijs van € 45,=. Een uniek voordeel van € 12,50.
Data van alle dans, dans, dans! voorstellingen: 6 december, 7 maart en 3 april.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Danstheater Aya High 12+


Klooster | Theater

Klooster | Theater