Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Klooster Klassiek Het Vivezza Trio | Salut d’amour

zo 26 november 2023

15.00 uur, € 17,50.

Klooster Klassiek
Het Vivezza Trio | Salut d’amour

Laat u meevoeren door sprookjes, liefdesverhalen en elegieën gespeeld op afwisselend viool of altviool, klarinet en piano.

Vandaag presenteert Klooster Klassiek een extra bijzonder concert met eigen Klooster pianodocent en coördinator Angélique Heemsbergen. Het Vivezza Trio brengt een ode aan de liefde en het gevoel en laat haar meest gevoelige kant horen met prachtige werken van de grote, Romantische componisten zoals Edward Elgar, Michael Glinka en Max Bruch.

Al meer dan 10 jaar brengen pianiste Angélique Heemsbergen, violiste Inger van Vliet en klarinettiste Nicole van Jaarsveld met het Vivezza Trio opgewekte muziek in sprankelende, kleurrijke programma’s. Het trio doet haar naam eer aan door het spelen van levendig en fantasierijk repertoire waarbij de werken omlijst worden met gesproken toelichtingen om zo het publiek mee te voeren in hun persoonlijke verhaal achter de muziek.

Inger, Nicole en Angélique ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Conservatorium van Utrecht waar zij in 2010 de kamermuziekmarathon wonnen. Inmiddels is het Vivezza Trio een veelgevraagd ensemble voor concertpodia in het hele land. Het trio trad onder meer op tijdens het Zondagochtendconcert in de Spiegelzaal en in de Kleine Zaal van het Concertgebouw, in Tivoli Vredenburg en De Oosterpoort in Groningen. Ook is het trio regelmatig te horen in radioprogramma’s als Opium op 4, Viertakt Podium en de Klassieken. Het Vivezza Trio nam zeer succesvol deel aan Tournoi International de Musique, een muziekconcours in Parijs.

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Klooster Klassiek. 5 voorstellingen voor de serieprijs van € 80,=. Een uniek voordeel van € 12,50.
Data van alle Klooster Klassiek voorstellingen: 15 oktober, 26 november, 28 januari, 3 maart en 21 maart.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Klooster Klassiek Het Vivezza Trio | Salut d’amour


Klooster | Theater

Klooster | Theater