Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Multiculturele vrouwenavond

di 13 juni 2023

19.30 uur, € 2,00 entree.

Multiculturele vrouwenavond

dinsdag 13 juni 2023 19:30

19:30, Woerden, De Plint, Jozef Israëlslaan 20a

Op initiatief van Hatice Oksas, bewoonster van het Schilderskwartier, wordt er een multiculturele avond georganiseerd. Gedurende de coronaperiode heeft deze activiteit stilgelegen, maar er is een verlangen om het nieuw leven in te blazen. Veel vrouwen voelen namelijk de behoefte om elkaar te ontmoeten en even los te komen van de dagelijkse beslommeringen.

Tijdens deze avond krijgen de vrouwen de gelegenheid om onder het genot van een kopje thee of koffie en iets lekkers met elkaar te praten over diverse onderwerpen. Het hoofddoel van deze bijeenkomst is kennismaking en het ontdekken van gedeelde interesses, leermomenten, en meer. De invulling van toekomstige avonden wordt in samenspraak bepaald.

De avond is bedoeld voor vrouwen uit diverse culturen en wordt georganiseerd door en voor de deelnemers. Er is ruimte voor gesprekken in het Nederlands en wellicht zelfs een dansje.

Vooraf aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom om langs te komen. Er wordt een bijdrage van 2 euro gevraagd om de kosten te dekken.


Locatie

Wijkcentrum de Plint
Jozef Israëlslaan 20, 3443 CS Woerden

Wijkcentrum de Plint

  • Meer informatie over Wijkcentrum de Plint vindt u in de cultuurmap: Wijkcentrum de Plint
  • Bezoekadres: Jozef Israëlslaan 20, 3443 CS Woerden