Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Straattheaterfestival

vr 23 juni 2023 t/m za 24 juni 2023

Vrijdag 19.00 uur, zaterdag vanaf 12.00 - 18.00 uur.

Het Straattheater Festival Woerden is een jaarlijks terugkerend evenement dat al 35 edities lang bezoekers vermaakt en verrast met spectaculaire en kleurrijke straattheateracts. Dit jaar organiseren we onze 36e editie, en we hebben er enorm veel zin in!

Op vrijdagavond 23 juni 2023 trappen we om 19:00 af met een voorproefje met een selectie van artiesten die een glimp van hun kunsten zullen tonen op verschillende locaties in de Woerdense binnenstad. Op zaterdag 24 juni start het festival vanaf 12:00 uur in de ochtend en duurt tot 18:00. We hebben als vanouds meer dan twintig artiesten geboekt die je op verschillende locaties in de Woerdense binnenstad zullen vermaken en verrassen.

Of je nu jong of oud bent, het Straattheater Festival Woerden heeft voor iedereen iets te bieden. Van grappige en verrassende performances tot indrukwekkende en adembenemende acrobatiek en muziekvoorstellingen. Je kunt genieten van acts uit binnen- en buitenland en kunt kiezen uit verschillende genres, stijlen en thema’s.

We begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar het programma en de artiesten die dit jaar bij ons komen optreden. Zodra we het programma helemaal rond hebben, publiceren we het op onze website, dus houd ons in de gaten voor de laatste updates.

We zijn trots dat we dit evenement elk jaar mogen organiseren en kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen op ons festival. Mis deze onvergetelijke ervaring niet en kom naar het Straattheater Festival Woerden op 23 en 24 juni 2023!

We kijken ernaar uit om je daar (weer) te ontmoeten.


Locatie

Binnenstad
Woerden


Website: Straattheaterfestival


Straattheaterfestival Woerden

Straattheaterfestival Woerden