Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Concert De Vriendschap en Koor Bravour

zo 5 november 2023

aanvang 15.00 uur.

Harmonie de Vriendschap en Koor Bravour geven hun jaarlijks grote concert in de Bonaventurakerk te Woerden. Zowel het orkest als koor zullen een aantal muziekstukken zelfstandig uitvoeren, maar er is ook weer druk werk aan een aantal nummers wat gezamenlijk uitgevoerd worden.

 

Het harmonieorkest staat onder leding van Jan van Dam en koor Bravour zingt onder leiding van Yolanda Brouwer.

 

Om iedereen van onze muziek te kunnen laten genieten is de toegang gratis, maar vragen wij na afloop een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten.

 

Najaarsconcert met thema “water en wind”
Het is herfst met wat regen en wind en de winter staat voor de deur. En dan kun je op zondagmiddag 5 november naar muziek luisteren van Koor Bravour en Harmonieorkest De Vriendschap. Voor de vijfde keer organiseren deze verenigingen een concert in de Bonaventurakerk (gratis toegankelijk, vrijwillige bijdrage na afloop). In lijn met de tijd van het jaar is gekozen voor het thema “water en wind”.

De combinatie De Vriendschap en Koor Bravour blijkt al enkele jaren een groot succes. De verenigingen hebben ieder een geheel verschillende beleving bij muziek en uiten dit op hun eigen manier. De één bespeelt vele soorten instrumenten en de anderen maken hoofdzakelijk gebruik van de stem door te zingen.
De verenigingen hebben een totaal verschillend repertoire en dat maakt de combinatie tijdens dit concert zo uniek waarbij de prachtige locatie natuurlijk een grote rol speelt bij de uiteindelijke beleving van de uit te voeren muzikale bewerkingen.

De Vriendschap en Koor Bravour brengen ieder eigen repertoire ten gehore maar er is ook hard gewerkt aan muzikale hoogstandjes die gezamenlijk worden uitgevoerd. Een onverwachte combinatie met een prachtig resultaat.

Een gezamenlijk concert voor iedereen die van muziek houdt!

Datum:​zondag 5 november 2023
Locatie:​Sint-Bonaventurakerk, Rijnstraat 60, 3441 BR Woerden
Aanvang: ​15.00 uur
Einde: ​​+/- 16.15 uur
Toegang:​gratis


Locatie

Bonaventurakerk, Rijnstraat 60
Woerden


Website: Concert De Vriendschap en Koor Bravour


Harmonie de Vriendschap

Harmonie de Vriendschap