Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Opluisteren Anouk Holt & Adriaan Dorresteijn

zo 19 maart 2023

15.00 uur.

Op 19 maart, aanvang 15.00 uur,
Open om 14.00 en de toegang is natuurlijk gratis.

We hebben tot ons grote genoegen twee singer/songwriters uit de regio kunnen interesseren voor een optreden in ons OP-luister muziekcafé van zondagmiddag 19 maart. Als eerste hebben we om 15.00 Anouk Holt uit Gouda en om 16.00 uur hebben we Adriaan Dorresteijn uit Utrecht. Beiden spelen een set van ca. 45 minuten. |Is Anouk meer Engelstalig georiënteerd, Adriaan zingt bij ons  zijn Nederlandstalige repertoire.


Anouk Holt
Anouk Holt is een jonge enthousiaste singer/songwriter van 21 jaar. Haar gitaar is haar soulmate! Ze kan van gevoelige ballads tot uptempo rock-nummers schrijven, waarmee ze zoveel mogelijk mensen probeert te inspireren. Ze schrijft in het genres country en rock. Ze treedt regelmatig op en speelt naast haar zelfgeschreven muziek bekende covers van Linda Ronstadt en Joni Mitchell tot aan Harry Styles! Ze is o.a. te vinden op Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100070601680850

Adriaan Dorresteijn
Adriaan is een singer-songwriter van Nederlandstalige songs en treedt als zodanig op sinds 2016. Hij schrijft songs die doen denken aan Boudewijn de Groot, Spinvis en Cornelis Vreeswijk. Zijn eerste Nederlandstalige song was ‘De Swalm’. Een ode aan zijn geliefde schoonvader Frans Dingelstad, die zo nauw verbonden was met het Limburgse riviertje De Swalm. Ook nu nog maakt hij, naast zijn Nederlandstalige werk, blues en rockmuziek met Dreamerz&Co. Adriaan was in het verleden o.a. gitarist in de Willem Jacobs band, toen hij nog in Woerden woonde. Inmiddels heeft Adriaan een uitgebreid eigen repertoire opgebouwd waarmee hij regelmatig optreedt. Vandaag komt hij alleen en zal ons verrassen met zijn Nederlandstalige werk.


Locatie

Podium Bredius
H.G. van Kempensingel 31, 3443 AM Woerden


Website: Opluisteren Anouk Holt & Adriaan Dorresteijn


Podium Bredius