Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Speciaal Vijverconcert voor ouderen in Park Oudeland in Woerden

za 10 juni 2023

Speciaal Vijverconcert voor ouderen in Park Oudeland in Woerden

Op zaterdag 10 juni is er voor de tweede keer het Vijverconcert voor bewoners en hun familie van Het Park Oudeland, De Thuynen en De Lindewaard uit Linschoten.
Onder het genot van een drankje en hapje genieten zij van bekende nummers uit de pop – en musical geschiedenis en zingen zij mee met evergreens als Het Dorp. Deze worden gespeeld door Het Klooster Jeugdorkest, ensemble Supersax, de Klooster Big Band o.l.v. dirigent Casper Dik en Het Klooster Popkoor o.l.v. Agnes Loonstra.
“Het eerste Vijverconcert bleek een schot in de roos, we hopen dat het een jaarlijkse traditie wordt om ons gevarieerde repertoire op het grote podium in de zon te mogen spelen”, aldus dirigent Casper Dik.
Tijdens de pandemie opperde Arjan Walraven, Coördinator welzijn/ Palet Welzijn het idee voor dit buitenconcert en in 2022 werd het concert voor de eerste keer georganiseerd  door Het Klooster, Welthuis/De Thuynen en Stichting ’t Oude Landt. 

Een gratis toegangsbewijs kan door de bewoners worden opgehaald bij de receptie van Stichting ’t Oude Landt of bij de activiteitenbegeleiding van De Thuynen / De Lindewaard. Het concert begint om 15.30 uur en vindt plaats voor de Vijver van Park Oudeland

Het Vijverconcert wordt mogelijk gemaakt door:
VSB fonds Woerden, Cultuurplatform Woerden (CPW), Sint Francisus Stichting, Bakkerij Versluis,
Het Klooster,  Welthuis / De Thuynen, Palet Welzijn, Stichting ’t Oude Landt en
de Vrienden van ’t Oude Landt.
 


Locatie

Oudeland
Woerden


Website: Speciaal Vijverconcert voor ouderen in Park Oudeland in Woerden


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum