Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Superjuffie

zo 2 april 2023

15.00 uur, € 12,50

Superjuffie! | De Toren van Geluid

Een interactieve muziektheatervoorstelling voor peuters, kleuters en ouder(s) (5+).

Na de Pluim van de Kinderjury en een eigen bioscoopfilm komt Superjuffie naar de theaters gevlogen!

Dit is juf Josje. Een heel gewone juf. Maar kunnen jullie een geheim bewaren? Nee? Stop dan met lezen! Ja? Luister dan goed! Josje is namelijk een heel bijzondere juf. Ze is Superjuffie! Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin….Komt Superjuffies hulp op tijd?

De Superjuffie!-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. De makers van De Toren van Geluid zijn Superblij om met Superjuffie een nieuw avontuur aan te gaan. Ze kunnen niet wachten om het verhaal over de lieve en stoere Juf Josje naar de theaters te brengen!

Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan en wil de theatergroep kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Eerder maakte het gezelschap voorstellingen rondom o.a. Agent en Boef, Pim & Pom en Ssst! De tijger slaapt (Uitverkocht Award, de Harmonie).

Voor kinderen vanaf 5 jaar.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Superjuffie


Klooster | Theater

Klooster | Theater