Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Ladiesnight

wo 8 februari 2023

20.15 uur, € 17,50.

Het belooft weer een hete LadiesNight te worden met Magic Mike's Last Dance op woensdag 8 februari! Geniet van een lekker welkomstdrankje, hapjes in de pauze en natuurlijk het lekkere hapje dat Magic Mike heet!

Vlak voor Valentijnsdag komt het derde deel van de Magic Mike-filmreeks uit, de muzikale komedie Magic Mike’s Last Dance.

Het creatieve team achter de eerste film, die alom geprezen werd door zowel critici als bezoekers, is weer bij elkaar gekomen om opnieuw een magische beleving te creëren.

Channing Tatum neemt de rol van Mike Lane weer op zich, wederom onder regie van Steven Soderbergh met een script van Reid Carolin, die ook de eerste twee films schreef.

Naast Tatum is Salma Hayek Pinault (“House of Gucci”, “Hitman’s Wife’s Bodyguard”) ook in een hoofdrol te zien. "Magic" Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen.

Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?


LadiesNight: Magic Mike's Last Dance
Datum: Woensdag 8 februari
Aanvang: 20.15u
Prijs: €17,50

LET OP: Het is uitsluitend mogelijk om tickets direct te kopen, online via iDEAL of aan de kassa tijdens openingstijden. Reserveren (online of telefonisch) is niet mogelijk.
 


Locatie

Annex Cinema
Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden


Website: Ladiesnight


Annex Cinema

Annex Cinema

  • Meer informatie over Annex Cinema vindt u in de cultuurmap: Annex Cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl