Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kloosterfestival

zo 19 maart 2023

De zondagmorgen is voor de allerkleinsten. Vanaf 2 jaar kunnen zij op een avontuurlijke ontdekkingstocht in Het Klooster met het Pieterpeuterpad. Kinderen worden uitgedaagd om te klauteren; te bukken om door een tunnel te kruipen of een berg op te klimmen.
Aansluitend zijn er Kids Workshops ballet, muziek en spel.
Speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar is er ‘s-middags het Jongerenfestival i.s.m. Kunstbende vol gratis optredens en creatieve activiteiten zoals DJ workshops, Jamsessies, Open Mic, Streetdance, Fashion Expo en nog veel meer. 
Het festival wordt passend afgesloten met de prachtige klassieke klanken van Mozart en Brahms uitgevoerd door Navarra String Quartet in de Lutherse kerk in Woerden.

 

Zet 17, 18 en 19 maart alvast in je agenda! Er komt iets moois aan.. Het weekend van 17, 18 & 19 maart organiseren we Het Kloosterfestival, een groots spektakel voor jong en oud waar 3 dagen muziek, dans en theater te beleven is.

Ons karakteristieke historische pand wordt op z'n kop gezet en op verschillende plekken in Woerden vinden er dit weekend activiteiten plaats. Er zijn concerten, voorstellingen, workshops en meer. We openen het festival met The Klooster Experience op vrijdagavond 17 maart. Het programma maken we later nog bekend, maar we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten;

Zo is er op vrijdag o.a. een optreden van de psychedelic rockband Between The Jars (betweenthejars.com), op zaterdag is er de Klooster Club Night en op zondagochtend Het Pieterpeuterpad, een ontdekkingstocht voor de (aller-) kleinste bezoekers. Hou onze website in de gaten voor meer informatie!

Tickets gaan vanaf 1 februari in de verkoop. Stay tuned! 


Locatie

Klooster | Kunstencentrum
Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden


Website: Kloosterfestival


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum