Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Koos en Moos Poppentheater (4+)

zo 5 februari 2023

15.00-16.00 uur

Maak kennis met de leukste, liefste en dapperste koala óóit! Tegen de tijd dat Koos in het theater staat, heeft iedereen hem in zijn hart gesloten. Het is geen geheim dat onze aarde het best een beetje zwaar heeft, maar de meeste mensen weten niet precies wat er precies aan de hand is en wat ze er aan kunnen veranderen... In deze vrolijke voorstelling laat Koos ons zien dat je zelf meer kan doen dan je denkt!

Het is zijn missie om bewustwording te vergroten over de natuur, dieren en het klimaat. En dat doet hij samen met zijn allerbeste mensenvriend Moos. Hij heeft energie voor 10! De twee vertellen elkaar spannende verhalen, zingen samen liedjes en halen grappen met elkaar uit.

In de gelijknamige YouTube-serie gaan Koos en Moos - net als in deze voorstelling gespeeld door Florens en Mitch - op zoek naar antwoorden op al hun klimaatvragen. Ze ontdekken waarom we lief moeten zijn voor onze aarde. De liedjes en verhalen zijn naast leerzaam ook heel erg leuk. De voorstelling speelt zich grotendeels af in het huis van Moos, die zo lief is om tijdelijk onderdak te bieden aan Koos, nu hij in Nederland is.

Kaarten kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl.


Locatie

Klooster | Kunstencentrum
Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden


Website: Koos en Moos Poppentheater (4+)


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum