Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

ANNEX presenteert live vanuit Royal Opera House, Londen: Assepoester

wo 12 april 2023

Aanvang 20.15 uur. Kaarten à € 27,50 zijn uitsluitend te koop via https://www.annexcinema.nl/ of aan de kassa. Vanaf 1 maand voor aanvang is telefonisch reserveren ook mogelijk.

Een nieuw seizoen live opera en ballet bij AnnexCinema! Via een live satellietverbinding met het Londense Royal Opera House zie je de mooiste opera- & balletvoorstellingen op het witte doek. Een complete avond uit inclusief amusehapjes van Restaurant De Markies en een goed glas wijn van Het Woerdens Wijnhuis in de pauze.
 

ASSEPOESTER van choreograaf Frederick Ashton, oprichter van The Royal Ballet, bestaat dit seizoen 75 jaar. De première van het ballet in 1948, met in de hoofdrollen Moira Shearer en Michael Somes, werd met veel enthousiasme ontvangen.

 

Na meer dan tien jaar afwezig te zijn geweest van het podium in The Royal Opera House, is de tijdloze bewerking van Ashton van het beroemde verhaal van Charles Perrault over het arme meisje dat rijk en gelukkig wordt, eindelijk weer terug.
 

Het sterk ontwikkelde gevoel voor muzikaliteit van de choreograaf en de schoonheid van de superieure partituur van Prokofjev verheffen de kwaliteit tot ongekende hoogten.
 

Een creatief team, doordrenkt in de magie van theater, film, dans en opera, voegt een extra dimensie toe aan de etherische wereld van Assepoester, vol goede toverfeeën, pompoenkoetsen, betoverende prinsen en ware liefde.


Locatie

Annex Cinema
Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden

Annex Cinema

Annex Cinema

  • Meer informatie over Annex Cinema vindt u in de cultuurmap: Annex Cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl