Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

40 jaar Babylon - Babylon Cabaret

za 28 mei 2022

zaal open: 20:00/ aanvang: 20:15 uur/: € 10,- (beperkt verkrijgbaar) presentator; Vincent Geers,

Kaartverkoop aan de deur, beprekt aantal tickets beschikbaar, wees op tijd! Als de show is begonnen is de deur gesloten!

Wil je tickets reserveren? stuur dan een mail naar info@podiumbredius.nl o.v.v. aantal tickets, je naam en telefoonnummer.

 

Een frisse mix van ervaren en nieuwe comedians,

de MC (presentator) is Vincent Geers, verder in de line-up: Teun van der Elzen, Debby Sevenhuysen, Jeroen Pater, Sima Sharma, Rein Pastoor en ex-Woerdenaar Roel C. Verburg.

 

  • Vincent Geers is al meer dan 20 jaar stand-up comedian en won zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. Sindsdien maakt hij theaterprogramma’s, speelt hij comedy sets in binnen- en buitenland en is hij een veelgevraagd mc/presentator. Naast dat hij zelf op het podium staat schrijft hij teksten voor theater en televisieprogramma’s.
  • Teun van den Elzen (1993) is comedian, tekstschrijver en film(pjes)maker. Hij won in 2019 de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij is redactielid en schrijver bij Dit Was Het Nieuws. Op z’n YouTube-kanaal Saaie Kutpolitiek analyseert en fileert hij de Haagse ontwikkelingen rond het Binnenhof. Hij speelde onder meer op Lowlands en Paaspop. En hij is één van de vaste comedians in Club Haug Rotterdam.
  • Debby Sevenhuysen (1983) uit Amsterdam heeft recent de weg naar het stand-up podium gevonden. Ze is een introverte comedian met droge humor. In het dagelijks leven is ze werkzaam in de IT.
  • Jeroen Pater is oprichter van het Utrechtse stand-up comedy gezelschap Comedyhuis, maar bovenal ook al meer dan 20 jaar comedian. Zijn comedy gaat over de frustraties in het leven. Hij omarmt de onvolmaaktheid van het bestaan en houdt je een spiegel voor. Zijn stijl is relaxed, persoonlijk en eerlijk.
  • Sima Sharma werd na jarenlang ongevraagd grappig te doen voor vrienden en familie, gevraagd een ander podium te zoeken. Dat is dan ook letterlijk wat Sima dit jaar heeft gedaan. Gevat, ad rem, een tikkeltje sarcastisch en met een flinke dosis zelfspot haalt ze inspiratie voor haar grappen uit haar hectische leven met een fulltime kantoorbaan, kinderen, een partner, Netflix zonder chill en al het andere dagelijkse leed.
  • Rein Pastoor is een laatbloeier en is pas echt doorgebroken nadat hij op zijn 45e een comedy workshop volgde. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de underground comedy scene van Tuitjenhorn. Met veel liefde brengt hij hele donkere en zwarte grappen die eigenlijk gewoon dagelijkse voorbeelden zijn uit zijn bizarre leven. Dit is een man om in de gaten te houden! (letterlijk; zorg er vooral voor dat je niet alleen met hem in een afgesloten ruimte komt).
  • Roel C. Verburg is één van de weinige comedians van Nederland die muziek en stand-up comedy met elkaar combineert. Hij maakte naast vier albums ook drie avondvullende cabaretvoorstellingen en speelde gewapend met zijn elektrische gitaar veelvuldig op Lowlands, de Zwarte Cross en Concert At The Sea. Daarnaast maakte hij wekelijks een liedje op Radio Veronica en later NPO Radio 5 voor Jeroen van Inkel.
  •  

zaal open: 20:00 uur
aanvang: 20:15 uur
entree: € 10,-

Kaartverkoop aan de deur, beprekt aantal tickets beschikbaar, wees op tijd!

Als de show is begonnen is de deur gesloten!

Wil je tickets reserveren? stuur dan een mail naar info@podiumbredius.nl o.v.v.

aantal tickets, je naam en telefoonnummer.


Locatie

Podium Bredius; van Kempensingel 31 Woerden


Podium Bredius

Podium Bredius