Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Pasar Malam 2.0

za 14 mei 2022 t/m zo 15 mei 2022

€ 11,-/ kramen, eten en live entertainment. live orkesten, diverse artiesten, DJ’s en performers

zaterdag van 13:00 tot 22:00 uur
zondag van 12:00 tot 21:00 uur

 

Pasar 2.0 festival twee dagen in en bij de Snellerpoort in Snel en Polanen!

Woerden - Dit bruisende festival stond oorspronkelijk reeds gepland in mei 2020 maar werd noodgedwongen door de corona virus pandemie verbannen en opgeschoven. Dit jaar is het dan eindelijk zo ver en komt Pasar 2.0 festival wel naar Woerden.

 

Vermaak voor alle leeftijden
Tijdens een bezoek aan het Pasar 2.0 festival zal het ongetwijfeld niet aan goed live entertainment ontbreken en swingt ook het podium programma de pan uit. Er is namelijk non-stop stevig live entertainment. Hele leuke all-round live orkesten, diverse artiesten, DJ’s en performers zorgen beide dagen voor een goede ambiance en sfeer.

 

Optredende artiesten
Er is een stevige non-stop artiesten programmering. Zo zullen Gordon Smith, Alex & friends, X-Groove, Triple ‘B’ & friends, Brown Sugar, Mutiara Band en Angelo & friends beide dagen het hele feestje aan de gang houden.

 

Lekker eten en drinken
Iedereen die van echt goed exotisch eten uit verschillende windstreken of gewoon van een lekker verfrissend drankje houdt, zit bij het Pasar 2.0 festival goed. Er is een erg divers aanbod van het allerlekkerste, vers bereide ‘street food’ te vinden. Ook kan je er genieten van heerlijke wijn, exotische drankjes, speciaal bier, lekkere fruit cocktails en nog veel meer.

 

Veelzijdige gezellige markt
Je kunt naar hartenlust wandelen langs de exclusieve lifestyle kraampjes en raakt niet uitgekeken op de diversiteit. Vele producten zijn uniek in hun soort, handgemaakt en exclusief omdat ze niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Er zijn onder andere (handgemaakte) sieraden, cosmetica, kruiden en specerijen, woondecoraties, lederwaren, cosmetica, modeaccessoires, handcrafts en kleding verkrijgbaar.

 

Toegang/entree
Toegangskaarten zijn online verkrijgbaar in de voorverkoop à € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar verkrijgbaar. Aan de deur betaalt u € 11,00 p.p. entree en betalen kinderen tot 12 jaar € 6,00.


Locatie

Sporthal Snel en Polanen


a- algemeen:  beurs- markt -actie

a- algemeen: beurs- markt -actie