Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Lonneke Dort - KlapstoelKabaret

do 23 juni 2022

19:30 uur/€ 12,50: Prachtige dromerige liedjes vanuit de eigen bubbel.

Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens Klapstoelkabaret.

Het mobiele podium staat in juni in de lommerijke tuin van Podium Bredius. Kom kijken, zie uw favoriete cabaretier - muzikanten op het podium of ondek de artiesten van de toekomst!

 

Lonneke Dort:

won de juryprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Het Parool schrijft over haar: ‘Dort heeft maar weinig nodig om je haar zwartgallige wereld in te trekken. En wat belangrijker is: het voelt helemaal echt wat ze doet’. In 2020 wordt Lonneke uitgeroepen tot één van de cabaretiers van de NRC 101 Nieuwe Talenten, een lijst met de kunstenaars voor de toekomst. Lonneke neemt je mee in een ogenschijnlijk licht verhaal en giet de zware dingen des levens het liefst in een vilein en droogkomisch lied. Over haar nieuwe programma schrijft De Theaterkrant: ‘Prachtige dromerige liedjes vanuit de eigen bubbel.’

 

Deze voorstelling valt onder ons Zomerprogramma “Het Klooster Speelt Buiten” en vindt plaats bij het Podium Bredius, Burg. H.G. van Kempensingel 31, 3443 AM  Woerden.

 

Er wordt dus gespeeld in de buitenlucht, we vertrouwen op goed weer en laten ons niet kisten door een zomerbui. Wilt u hier bij uw kledingkeuze rekening mee houden? Vanzelfsprekend zullen we bij te slecht weer de voorstelling, indien mogelijk, overdekt spelen of verplaatsen naar een andere datum.


Locatie

Podium Bredius; van Kempensingel 31 Woerden


Klooster | Theater

Klooster | Theater