Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Shifft | Jasper van Luijk | DOX

wo 18 mei 2022

2015.uur/€ 18,50: SHIFFT en DOX brengen met Krave een ontsnapping uit het alledaagse

Krave

SHIFFT en DOX brengen met Krave een ontsnapping uit het alledaagse in een knallende, hypnotiserende maar tijdelijke ervaring.

Een intense honger naar samenzijn, dát is Krave. Zeven dansers ontmoeten elkaar in een laatste poging om los te komen van de wereld om hen heen. Een dwingende maatschappij die altijd maar vraagt om meer. Ondanks hun verschillen hunkeren ze naar contact, naar een manier om samen te smelten. Hoe vluchtig of tijdelijk dan ook.

 

Krave is een fysieke voorstelling waarin lichamen raven, botsen, verstrengelen en elkaar opzwepen. Waarin alle jaargetijden in één nacht verstrijken. Waar zielen versmelten tot er een opgetogen menigte overblijft met slechts één angst: het onder ogen komen van de naderende ochtend.


SHIFFT is het dansgezelschap van choreograaf Jasper van Luijk. De kracht van het werk ligt in ontmoeting; tussen kunstenaars en publiek, tussen dans en andere kunstdisciplines en het krachtenveld dat zich daartussen afspeelt. DOX is hét huis voor theater, jongeren en (sub)culturen van nu. Jasper van Luijk werkte eerder samen met DOX in het performertalentonwikkelingstraject ‘DOX Clubs’.


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Theater

Klooster | Theater