Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

>>> Gebarencafé voor Iedereen

wo 29 juni 2022

Tevens is het dé plek om elkaar te ontmoeten en van 19:30 - 00:00 uur/ gratis (op afstand) met elkaar wapperen (=gebaren). Consumptie -eigen rekening. Verplicht aanmelden

Gebarencafé voor Iedereen
Ooit al eens een dove ontmoet? En beviel het? Iedere laatste woensdagavond van de maand is het ‘Gebarencafé voor Iedereen’ te Woerden geopend. Niet alleen voor doven, die andere doven ontmoeten, maar juist ook voor horenden om het eens te ervaren hoe je spreekt met gebaren.

Als je gehoor je in de steek laat zul je je wel vaak afvragen of er nu ergens een plek is waar wel rekening met je beperking wordt gehouden. Nou in het Gebarencafé zal dit zeker het geval zijn. Het is een ontspannen avondje uit voor iedereen om gezamenlijk horend, doof en slechthorend met elkaar te zijn.

 

Als het gesprekje stokt kun je zonder meer een gebaren- of schrijftolk inzetten ter ondersteuning. Zo af en toe nodigen wij ook interessante sprekers uit. Houd Facebook: ‘Gebarencafé voor Iedereen Woerden’ in de gaten.

Gebarentaal is geen apentaal, maar een echte wettelijke erkende taal van de Doven. Het heeft een eigen gebarenschat, grammatica en speciale uitdrukkingen. Met gebruik van mimiek is het een complete taal.

 

Uiteraard is een bezoek aan het café gratis en zonder verplichting en mag je ook even sfeer proeven onder het genot van een drankje voor eigen rekening. Eigenlijk mag je deze ontmoetings- en ervaringsplek niet voorbij lopen. Kom eens aan en doe mee!

 

Locatie: Café de Reehorst, Rijnstraat 15, 3441 BP WOERDEN.

Iedere laatste woensdag van de maand vanaf 19.30 u tot 00.00 u.

aanmelden & Info: gebarencafewoerden@gmail.com.


Locatie

Café de Reehorst, Rijnstraat 15 Woerden


a- Horeca Alg. - optreden + eten/drinken

a- Horeca Alg. - optreden + eten/drinken