Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Schrijfcafé

di 15 februari 2022

tijden 19:30 - 21:30 uur/ € 15,- incl 2 consumpties: Café voor iedereen die van schrijven houdt.

Schrijfcafé
 

Op dinsdag 15 februari 2022 is weer een  Schrijfcafé Door Winny van Rij voor iedereen die van schrijven houdt, wel (weer) wat inspiratie kan gebruiken, in de schrijfflow wil komen, nieuwe technieken wil leren, ervaringen wil delen en inspiratie wil opdoen.

 

Het is bij House of Arts, onderaan de molen (Molenstraat 40 in Woerden), van 19.30-21.30 uur. Ieder Schrijfcafé staat bol van de inspirerende oefeningen die het schrijven stimuleren.

 

Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Of je nu beginnend bent of al meer hebt geschreven, iedereen kan aansluiten. Je hoeft niet foutloos te kunnen schrijven, je schrijft vooral vanuit je gevoel.

Daar komen mooie schrijfsels uit, of ze nu gebaseerd zijn op je eigen leven of op fantasie, alles is mogelijk. Plezier staat voorop Iedereen die wil kan meedoen met oefeningen waar iedereen mee aan de slag kan en die je op gang helpen, je zelf aan het schrijven zetten. Het is verrassend wat er uit komt, maar plezier in schrijven staat voorop.

 

Kosten en aanmelden De schrijfcafé ’s zijn los van elkaar te volgen en de kosten bedragen 15 euro per keer, dat is inclusief twee drankjes.

 

Aanmelden

is wel nodig bij tekst@winnyvanrij.nl. Zet de stap Er zijn veel mensen die wel eens schrijven, maar in de hectiek van alle dag komt het er niet van om dat structureel te doen, hier kan dat, dus kom zelf een keer ervaren.


 


Locatie

House of Arts Molenstraat 40 Woerden


Schrijfhuis

Schrijfhuis