Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Geannuleerd - Amsterdam Klezmer - Di Zilberne Chassene

za 11 december 2021

Strengere corona maatregelen. Vanaf zondag 28 nov mogen er helaas geen activiteiten plaatsvinden na 17.00 u. Voorstellingen tot 14 dec worden geannuleerd.

Amsterdam Klezmer. Di Zilberne Chassene

 20.15 uur/ € 23,50: 25 jaar lang hebben ze rondgereisd en lief en leed gedeeld. Dat klinkt als een huwelijk, en dat is het ook. Daarom vieren ze feest!

 

De Zilveren bruiloft: feest, want de Amsterdam Klezmer Band bestaat 25 jaar!

De Amsterdam Klezmer Band bestaat 25 jaar. 25 jaar lang hebben ze rondgereisd, avonturen beleefd en lief en leed gedeeld. Dat klinkt als een huwelijk, en dat is het ook.

Daarom vieren ze feest! Ze kijken elkaar diep in de ogen, reflecteren op wat geweest is, en speculeren over wat nog komen zal.

In de voorstelling gaan ze oud werk, bekend en onbekend, combineren met nieuw materiaal en gaan ze samenwerken met artiesten uit de regio. Verder biedt het thema ‘bruiloft’ ruimte voor anekdotes, overpeinzingen en natuurlijk vooral veel muziek.

 

Deze avond is Ferry Heijne de speciale gast van De Amsterdam Klezmer Band. Ferry Heijne is de oprichter en zanger van de Nederlandse fanfarepunkband De  Kift.

 

Muzikanten: Joop van der Linden (trombone, gitaar, percussie), Gijs Levelt (trompet), Janfie van Strien (clarinet, darbuka), Job Chajes (alt Sax, rap), Theo van Tol (accordeon), Jasper de Beer (contrabas) en Alec Kopyt (zang, percussie)


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum