Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Geannuleerd - Fabian Franciscus : Soosjaal

ma 6 december 2021

aanvang 20.00 uur/€ 15,- Een pleidooi voor openheid en no-nonsense zelfacceptatie.

Voorstelling: soosjaal ( Autisme Woerden )

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaanvan Autisme Woerden is cabaretier Fabian Franciscus geboekt.

 

Een pleidooi voor openheid en no-nonsense zelfacceptatie.

Vroeger zat ik daar dan, lekker bang te zijn in mijn eigen kleine autistische wereldje.  Fijn was dat wel, dat eigen kleine wereldje; ik kende iedereen en ik was het vooral vaak met mezelf eens. Dat zei ik dan ook hardop tegen mezelf. Vaak ook op straat of bij een druk stoplicht. Maar ook best wel benauwd, angstig en restrictief, zo’n kleine wereld. Daarom ging ik toch maar eens op zoek naar een lekker nuchtere vorm van no-nonsense zelfacceptatie. Zo een waarbij je ook gewoon lekker hard (om jezelf) kan lachen.

 

Fabian Franciscus

Hij groeide op met een nuchtere Beemster boerin als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit en studeerde af precies ná het begin van de financiële crisis! Succes is een keuze, zegt hij zelf. . . Daarnaast is Fabian cabaretier en autistisch. Beide doet hij zelfstandig.

 

Deze voorstelling is t.g.v. het 10 jarige bestaan van www.autismewoerden.nl Zin in een leuke avond uit? Kaarten zijn te bestellen op de website van Het Klooster


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


a. algemeen Theater

a. algemeen Theater