Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

- Excelsior Promsconcert m.m.v. Promskoor e.v.a.

za 19 maart 2022

Avondvullend muzikaal evenement voor jong en oud Nadere info volgt t.z.t

Het bestuur van fanfarekorps Excelsior in Woerden heeft besloten de Proms die gepland stond voor maart 2021 een jaar uit te stellen. Door de coronamaatregelen kan zowel met het orkest als met het gelegenheidskoor van rond de honderd personen onvoldoende gerepeteerd worden.

Doordat het evenement nu verplaatst is naar maart 2022 valt de twintigste Proms in het jaar dat Woerden 650 jaar bestaat. Excelsior zal daarom aan de Proms een extra feestelijk tintje geven.

 

nadere informatie volgt t.z.t.

 

Deze jubileumeditie was aanvankelijk gepland op 20 maart 2021, maar vanwege corona heeft Excelsior besloten het uit te stellen naar zaterdag 19 maart 2022.

Eén van de hoogtepunten wordt het optreden van het Woerdens Promskoor, een gemengd projectkoor dat Excelsior speciaal voor deze gelegenheid heeft opgericht en dat bestaat uit ongeveer 100 ervaren Woerdense zangers.
 

Dit Promskoor gaat intensief samenwerken met orkest, combo en solisten. Omdat dit voor veel koorleden een nieuwe ervaring is, waren de voorbereidende repetities bijtijds gestart. De eerste twee waren in februari en maart en in mei 2020 zouden al try-outs plaatsvinden. Helaas trok corona daar een dikke streep door en moesten alle repetities en optredens worden opgeschort. Inmiddels is ook duidelijk dat er onvoldoende voorbereidingstijd overblijft om al in maart 2021 te kunnen optreden.


Locatie

Sporthal Snellerpoort, Steinhagenseweg 3b
Woerden


Website: - Excelsior Promsconcert m.m.v. Promskoor e.v.a.


Fanfarecorps Excelsior

Fanfarecorps Excelsior