Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Italiaanse Avond: Made in Italy

di 20 oktober 2020

aanvang 20.00 uur*: € 12,50: Italiaanse Avond: film: Made in Italy, Inclusief een heerlijk glas Italiaanse wijn

*UPDATE: De voorstelling van 20.00u is uitverkocht. Daarom is er een extra voorstelling om 20.15u!


LET OP: Het is uitsluitend mogelijk om kaarten online te kopen via iDEAL. Reserveren en kaartverkoop aan de kassa is niet mogelijk.

 

 

 

Italiaanse Avond: Made in Italy
 

Inclusief een heerlijk glas Italiaanse wijn in de pauze van de film.

De hartverwarmende comedy Made in Italy vertelt het verhaal van de eigenzinnige Londense kunstenaar Robert (Liam Neeson) die met zijn van hem vervreemde zoon Jack (Michaél Richardson) afreist naar Toscane om het huis dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen.

Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed. Robert heeft weinig talent voor klussen en zoekt daarom de hulp van enkele kleurrijke locals.

Voor Jack lijkt de staat van het huis een weerspiegeling van zijn zoektocht naar herinneringen aan de gelukkige tijd met zijn moeder.

 

Dan ontmoet Jack de levendige Italiaanse kokkin Natalia, die met de gerechten uit haar lokale trattoria zijn lichaam en ziel voedt. Terwijl Robert en Jack het huis in volle glorie herstellen, werken de vader en zoon ook aan hun relatie. En lijkt hun toekomst een verrassende wending te nemen.


LET OP: Het is uitsluitend mogelijk om kaarten online te kopen via iDEAL. Reserveren en kaartverkoop aan de kassa is niet mogelijk.


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex cinema

Annex cinema

  • Meer informatie over Annex cinema vindt u in de cultuurmap: Annex cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl