Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

*geannuleerd en verplaatst - Wijn-Spijs wandeling

zo 10 januari 2021

voor de 2e keer verplaatst (11 april) van 12:00 - 17:00 uur wandelen en eten in 6 Woerdense restaurants.

Update WijnSpijs Wandeling Woerden
Naar aanleiding van de persconferentie van 8 december is deze WijnSpijs Wandeling verplaatst van zondag 10 januari naar zondag 11 april

 

 

 

De WijnSpijs Wandeling komt naar Woerden! Deze bruisende stad is niet alleen prachtig om doorheen te wandelen met zijn gezellige boetiekjes en mooie natuur, maar het barst er ook van de vernieuwende hotspots en fine dining restaurants.


Op deze zondagmiddag in november staan 6 restaurants klaar om de beste wijn en spijs combinaties te serveren. Als echte foodie, mag je dit culinaire feestje eigenlijk niet overslaan!


-- Restaurants --
๐Ÿ“ Gare Pompidou
Laat je verwonderen door het prachtige pand van Gare Pompidou! Het lijkt net alsof je even terug gaat in de tijd. Aan tafel komen de lekkerste gerechten voorbij uit de Franse keuken.
๐Ÿ“ Restaurant Viviamo
Ga mee op reis naar Italiรซ in het oude kaaspakhuis in Woerden! Gevestigd in het groene hart van Woerden is restaurant Viviamo. Een heerlijk Italiaans restaurant waarbij culinair genieten centraal staat.
๐Ÿ“ Bistronoom
Vernieuwende gerechten komen de keuken uit en worden op een prachtig bordje aan jou voorgeschoteld. Het leukste? Sommige ingredienten komen uit eigen moestuin! Kies zelf je plek in de kas of de woonkamer.
๐Ÿ“ Van Rossum
In het groene hart Woerden vind je stadshotel en restaurant Van Rossum. Deze plek wordt in de wijde omtrek ook wel een de 'place-to-be' genoemd.De gerechten van restaurant Van Rossum worden geรฏnspireerd door de omgeving waar het restaurant zich in bevindt, namelijk de polder!
๐Ÿ“ Loef & Lij
Dit net nieuwe pop-up restaurant in Woerden is er niet eentje om te vergeten! Of het nou voor een lekkere lunch, een heerlijk dinner of een smakelijk bakje koffie is, het team van Loef & Lij staat voor je klaar!
๐Ÿ“ Bistro Lokaal
Een hotspot die zeker niet van je lijstje mag ontbreken is Bistro Lokaal in Woerden. Hier maken ze van elk bezoek een feestje! Laat je verwennen door de meest lekkere gerechten.


Locatie

diverse locaties


a- Horeca Alg. - optreden + eten/drinken

a- Horeca Alg. - optreden + eten/drinken