Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Afgelast: Laat Maar - Het bos Metamorf-os

do 9 april 2020

verplaatst (corona) nog geen nieuwe datum bekend

aanvang (19.30 uur?)/€ 3,- (?) Leerlingen hebben  een fantastisch stuk in elkaar gezet, een sprookje om wakker van te liggen!

 

Toneelgroep Laat Maar speelt 9 april Het bos Metamorfos
 

Laat Maar heeft voor het vierde achtereenvolgende jaar een avondvullende voorstelling gemaakt, genaamd: Het bos Metarmorf-os. Anders dan anders? Natuurlijk, het is Laat Maar! Laat maar

 

Judith Lambooy, Gita Wagenaar en Renske Pannekoek, examenleerlingen en acteurs van Laat Maar, bogen zich voor hun profielwerkstuk over de vraag: Hoe maak je een complete theaterproductie? Alle aspecten die bij een voorstelling komen kijken hebben ze onderzocht en in de praktijk toegepast en uitgewerkt; script schrijven, decor ontwerp, lichtplan ontwerp, promotie, kleding verzamelen, poster maken, programmaboekje maken, acteurs casten, repeteren etc.

 

Samen met de acteurs van Laat Maar hebben ze een fantastisch stuk in elkaar gezet en het eindresultaat is te zien op donderdagavond 9 april.  Fantastisch niet alleen omdat het een sprookje betreft, fantastisch omdat alles wat u denkt te weten over sprookjes, onderuit gehaald wordt. Echt een sprookje om wakker van te liggen!

 

Ezra, Femke, Gita, Judith, Julé, Lieke, Luna, Renske, Merlijn, Noah, Nomi, Renee, Rik, Romme en Sanne verwachten u.

Meer info

https://www.facebook.com/laatmaarminkema/


Locatie

Minkema College Minkemalaan 1, 3446 GL Woerden


Minkema College

Minkema College