Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

afgelast: Kaarsjes in de Petrus(kerk)TUIN

wo 23 december 2020

Ondanks de zorgvuldig uitgedachte voorbereidingen, gaat ook dit prachtige evenement uit solidariteit niet door, (bron hervormd Woerden)

van  19.00 tot 20.30 uur:In de tuin zijn paden verlicht met kaarsjes. Deelnemers lopen naar een plek waar het kaarsje kan worden neergezet. Uitgang bij de Pompier.

 

 

 

 

De KAARSJES in de PETRUS kan dit jaar helaas niet doorgaan zoals we gewend zijn, maar er is een andere oplossing bedacht. Op woensdag 23 december van 19.00 tot 20.30 uur wordt het aansteken en neerzetten van de kaarsjes verplaatst naar de tuin van de Petruskerk. Het heet dan KAARSJES in de KERKTUIN.

 

De gang van zaken wordt als volgt. De bezoekers komen de kerktuin in bij de ingang tegenover Plein-7. Daar staan een tweetal desinfectiezuilen opgesteld. Bij een kraam kan een brandend kaarsje worden gepakt. In de tuin staat een grote kerstboom met daarbij een kraam waar de bezoeker een kaartje met een persoonlijke gedachte of voorbede kan schrijven. Daarna kan het kaartje in de kerstboom worden gehangen.

 

In de tuin zijn een tweetal paden die worden verlicht met kaarsjes. De deelnemers lopen langs die paden naar een plek waar het kaarsje kan worden neergezet. Daarna vervolgen ze hun weg naar de uitgang bij de Pompier.


Locatie

kerktuin in bij de ingang tegenover Plein-7. Kerkplein Woerden


PKN Protestante kerken in Woerden

PKN Protestante kerken in Woerden