Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Afgelast Opera Viva | Lunchconcert Ariel Sin Yu Lee

di 31 maart 2020

Opera Viva Festival (28-31 maart) is verzet naar het najaar van 2020.

 aanvang 12.30 uur/€ 10,-: een sopraan die lyrisch zingt,
Lunchconcert Ariel Sin Yu Lee

Ariel Sin Yu Lee is een sopraan die lyrisch zingt, oorspronkelijk uit Hong Kong. Ze behaalde haar master in klassieke zang aan de HKU / Utrechts Conservatorium in Nederland in 2019. Naast het operarepertoire houdt Ariel ook van kunstliederen en kamermuziek.

Ze begon haar muzikale carrière als fluitiste en voltooide in 2012 haar bachelor in muziek aan de Chinese University of Hong Kong, met fluit als hoofdvak en een minor in zang.
Ze was lid van het Hong Kong Philharmonic Chorus en Opera Hong Kong Chorus. In 2017 trad ze op als een van de solisten in de productie van Cantabile Limited van Händels Messiah. In hetzelfde jaar maakte ze haar operadebuut met Hong Kong Philharmonic in Dido and Aeneas van Purcell, waarbij ze de rollen speelde van tweede vrouw en tweede heks.

In 2018 trad het kamermuziektrio van Ariel (stem, fluit en piano) op in de laatste ronde van Storioni Willem Twee Competitie in ‘s-Hertogenbosch in Nederland. In hetzelfde jaar nam ze deel aan de masterclass en speelde ze in het concert van het North Aegean Music Festival in Mytillini, Griekenland. In 2019 zong Ariel als solist van een nieuw muziektheaterstuk in het Opera Forward Festival georganiseerd door de Nationale Opera. In hetzelfde jaar trad ze op tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam, Nederland.

 

 

Kaarten

 

Opera Viva Festival

Het doel van Opera Viva Festival is om opera dichter bij een nieuw publiek te brengen op een manier die traditioneel repertoire met modern muziektheater combineert. Hoogwaardige uitvoeringen van gerenommeerde artiesten, zowel gevestigde namen als jonge, aanstormende talenten, wisselen zich af met een productie volledig gemaakt door amateurs.

 

 

 


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Opera Viva Festival (stichting)

Opera Viva Festival (stichting)