Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

geannuleerd: "Kindlief!-Elise Verheul

zo 5 april 2020

aanvang 14.00 uur/ € 15,-: Een prikkelende, grappige en ontroerende voorstelling van Elise Verheul over de mooie en moeilijke kanten van het ouderschap.

Deur open 13:30u
 ‘Deze voorstelling moet iedere ouder gezien hebben!’

 

Kindlief!

Haar voorstelling Kindlief! was in onder meer Amsterdam, Amersfoort, Arnhem en Vlaardingen helemaal uitverkocht. De reacties van de bezoekers waren lovend: ‘Deze voorstelling moet iedere ouder gezien hebben.’ De hoogste tijd dus om Elise Verheul naar Woerden te halen.


Zondagmiddag 5 april speelt zij op uitnodiging van twee enthousiast geworden Woerdense vrouwen haar prikkelende, grappige en ontroerende voorstelling in het RIE theater.


De theatershow maakte Elise Verheul op basis van haar jarenlange ervaring als kindertherapeut, begeleider van ouders en moeder. Ze neemt je mee op een herkenbare reis langs de mooie en moeilijke kanten van het ouderschap. Iedereen wil graag een liefdevolle en bewuste ouder zijn, maar soms krijg je het niet voor elkaar. Omdat je te druk bent, te moe, omdat je even geen zin hebt of gewoon niet weet hóe. En ondertussen gaat alles gewoon door. Hoe zou het zijn om even stil te staan? Even los van de waan van de dag een laag dieper gaan om van daaruit weer te verbinden met waar het écht om gaat.

 

De voorstelling is vermakelijk, leerzaam en ontroerend tegelijkertijd.
De ervaring leert dat de theatershow veel voer voor gesprekken geeft.

 

Daarom krijg je na afloop de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan onder genot van een hapje en drankje.


Locatie

Rie Theater Fransesteeg 6, 3441 Woerden