Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

24 uur van Woerden - jubileumeditie

vr 28 mei 2021 t/m za 29 mei 2021

In 2020 had de - jubileumeditie géén doorgang i.v.m. corona-virus.

15 en 16 Mei 2020 in het Molenvlietpark in Woerden
De 24 uur van Woerden is een groots wandelevenement dat in 2020 voor de vijfde keer georganiseerd wordt om geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘Leven met kanker’ en KWF-onderzoek in het Prinses Máxima Centrum naar de behandeling van leukemie bij kinderen.

 

Vrijdag 15 mei 17:00 uur Feestelijke opening
Vrijdag 15 mei 22:00 uur HELDENRONDE
Zaterdag 16 mei 15:00 uur trekking loterij
Zaterdag 16 mei 17:00 uur Knallende afsluiting

 

Meedoen

iedereen kan en mag meedoen. Formeer zelf een team of meld je individueel aan.

 

In onze eigen leefomgeving worden we bijna dagelijks geconfronteerd met volwassenen en kinderen die de ziekte kanker hebben. Het effect van deze ziekte is groot en treft niet alleen de patiënt, maar ook zijn naasten. Het is geweldig dat steeds meer mensen genezen van kanker, maar we mogen niet vergeten dat de strijd tegen deze ziekte voor velen nog steeds doorgaat, en soms niet te winnen is.
Mensen met kanker hebben steun nodig. Onze steun! Laat zien dat zij er niet alleen voor staan. Kanker heb je niet alleen.


Om te laten zien dat mensen die leven met kanker er niet alleen voor staan wandelen enthousiaste deelnemers 24 uur lang, in estafettevorm, door Stadspark Molenvliet in Woerden. Zij laten zich sponsoren en verzinnen ludieke acties om zo veel mogelijk geld voor de goede doelen binnen te halen.
Net als in 2018 zullen de foodtrucks weer aanwezig zijn. Deze zorgen voor een fijne ambiance met lekker eten. En natuurlijk weer geweldige artiesten.

 

Meer info


Locatie

a: algemeen Evenementen


Website: 24 uur van Woerden - jubileumeditie


a: algemeen Evenementen

a: algemeen Evenementen