Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Uitgesteld " Het Dante Project" - live balletregistratie

do 28 mei 2020

t.z.t. nieuwe datum

Aanvang: 20.15 uur/ €25,00.(incl glas wijn en Hapjes) Ballet Royal Opera House op basis van Dantes 'Goddelijke Komedie'

 

 live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

 

Het Dante Project
Dante's Divine Comedy is een epische reis door het hiernamaals: het omvat het gruwelijke drama van Inferno en zijn verdoemde, de lyrische mystiek van pelgrims op de berg Purgatorio en de schitterende sferen van Paradisomet hun eindeloze configuraties van licht. Het gedicht is geïnspireerd door de pijn van Dante's eigen ballingschap en volgt zijn weg van crisis naar openbaring, geleid door zijn literaire held Virgil en zijn verloren liefde Beatrice. In zijn nieuwe werk creëert de baanbrekende Resident-choreograaf Wayne McGregor van The Royal Ballet een wereldpremière in samenwerking met een bekroond team - hedendaagse dirigent-componist Thomas Adès, kunstenaar Tacita Dean, lichtontwerper Lucy Carter en dramaturg Uzma Hameed - om ons dichterbij te brengen aan Dante en zijn buitengewone visie.

 

Credits
Choreography: Wayne McGregor
Muziek: Thomas Adès
Ontwerp: Tacita Dean

 

Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 27 april is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex cinema

Annex cinema

  • Meer informatie over Annex cinema vindt u in de cultuurmap: Annex cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl