Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Elektra - Live Opera Registratie

do 18 juni 2020

aanvang 20.45 uur / € 25,- (incl glas wijn/ amuses) Strauss’ opera op basis van de Griekse tragedie 'Elektra.

Elektra - Live Opera
Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

 

Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2019-2020 vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Dertien adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.


Don Giovanni
Strauss 'spannende en gewaagde bewerking van de Griekse tragedie krijgt een nieuwe enscenering door de bekroonde Christof Loy. Deze compromisloze opera, over een dochter met bloedige wraak en een moeder die tot waanzin gedreven is, heeft critici tot levendig debat en zowel geschokt als opgewonden publiek uitgelokt sinds de première van 1909. Antonio Pappano dirigeert muziek die geweld combineert met momenten van voortreffelijke tederheid in zijn eerste Strauss-interpretatie voor The Royal Opera sinds 2002. De uitstekende cast omvat Nina Stemme (Brünnhilde in Der Ring des Nibelungen van vorig seizoen ) in de titelrol en Karita Mattila in haar roldebuut als de spookkoningin Klytämnestra.

 

Credits
Muziek: Richard Strauss
Regisseur: Christof Loy
Ontwerper: Johannes Leiacker
Lichtontwerper: Olaf Winter


Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via website Annex of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 18 mei is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.

 


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex cinema

Annex cinema

  • Meer informatie over Annex cinema vindt u in de cultuurmap: Annex cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl