Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Summerlake festival (GECANCELLED)

za 21 september 2024

Summerlake festival gaat niet door:

 

Te veel regels en hoge kosten:
Summerlake festival gaat niet gaat  door.
Ondanks dat de kaartverkoop in volle gang was, trekt de organisatie van Summerlake Outdoor festival de stekker eruit. In ieder geval voor de editie van dit jaar. De kosten voor het dance-event in wijkpark Molenvliet worden te hoog. “We zien geen mogelijkheden.”
Met ‘pijn in het hart’ laat de organisatie van Summerlake Outdoor weten dat het festival op zaterdag 21 september 2024 niet doorgaat. De reden? “De alsmaar stijgende kosten van artiesten, materialen, horeca en personeel hebben geleid tot aanzienlijk hogere uitgaven.”
Niet betaalbaar
Ook de aangescherpte regelgeving op het gebied van plasticgebruik en milieu zorgen voor extra kosten. “Hierdoor zien wij voor 2024 geen mogelijkheden om een voor iedereen toegankelijk en betaalbaar festival te organiseren. Ons uitgangspunt is altijd geweest om een intiem festival op een unieke locatie tegen een betaalbare prijs te organiseren. Binnen de huidige marktomstandigheden is dat helaas niet mogelijk.”
Vertrouwen in betere tijden
De organisatie neemt contact op met de mensen die al een kaartje hadden gekocht. Of het feest volgend jaar wel doorgaat, is nog niet duidelijk. “We blijven zoeken naar manieren om het festival in de toekomst weer mogelijk te maken. We hebben vertrouwen dat betere tijden voor ons liggen en kijken ernaar uit om samen weer onvergetelijke momenten te creëren.”


Locatie

Wijkpark Molenvliet
Woerden


Website: Summerlake festival (GECANCELLED)


a: algemeen Evenementen

a: algemeen Evenementen