Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Peter Heerschop & Viggo Waas Jeugd | Try Out (Uitverkocht)

za 15 maart 2025

20.15 uur, entree € 22,50.

Peter Heerschop & Viggo Waas
Jeugd | Try Out

In wat mogelijk hun laatste theatershow samen is, gaan Peter en Viggo nog één keer voluit. Dat ze zeker weten dat ze echt alles, maar dan ook álles hebben gegeven.

Peter Heerschop en Viggo Waas. Beste vrienden. Mannen met plannen. Jongens waren ze. Of nee, jongens zijn het nog steeds. Vol jeugdige energie duiken Peter en Viggo in de diepten van hun herinneringen. Ze stellen vragen over jeugd, liefdes en verloren lachmomenten. Wat zou je anders doen met de kennis van nu? Wie waren invloedrijk in jouw jeugd? En waar is die totale onbevangenheid gebleven? Elke vraag is een scène en elke scène is een nieuwe vraag.

Peter en Viggo laten zich bij het schrijven verrassen door allerhande vakidioten en dagen het publiek uit mee te gaan in een levensveranderend programma met een zweem van nostalgie. 

Over Peter Heerschop & Viggo Waas:
Peter Heerschop (1960) is cabaretier, regisseur, acteur en schrijver. Viggo Waas (1962) is cabaretier, acteur, televisiemaker en schrijver. De boezemvrienden zijn de helft van cabaretgroep NUHR (met Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr) en maakten eerder al samen Er gaat nog iets heel moois gebeuren. Een voorstelling over de gevolgen van Viggo’s herseninfarct op hun onderlinge vriendschap.

Daarnaast zijn ze beiden onderdeel van het gelegenheidscollectief De Ploeg, dat naast de andere NUHR-leden bestaat uit Han Römer, Titus Tiel Groenestege en Genio de Groot.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Peter Heerschop & Viggo Waas Jeugd | Try Out (Uitverkocht)


Klooster | Theater

Klooster | Theater