Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Stephanie Louwrier Let's get louder| Try Out

vr 7 maart 2025

20.15 uur, entree € 22,50.

Stephanie Louwrier
Let's get louder| Try Out

Een muzikale onewomanshow waarin Stephanie eindelijk het achterste van haar tong laat zien.

Na het ongekende succes van Revolutie van de mislukking en het taboedoorbrekende Show must go on over het stoppen met drinken, laat Stephanie nu werkelijk het achterste van haar tong zien én horen in deze muzikale onewomanshow. Een stembandoperatie en maanden van gedwongen stilte brachten Stephanie tot een diepgaande vraag: “Ben ik wel eerlijk naar mezelf en anderen?" "Is mijn stem krachtig genoeg om alles te zeggen wat ik wil?” Stephanie gaat de ultieme uitdaging aan: ongefilterd eerlijk zijn over alles wat er in haar omgaat.

De voorstelling neemt je mee in een rollercoaster van eerlijkheid, waar cellulitis gewoon cool is en adviezen van Arie Boomsma met een knipoog weer de koelkast in mogen. Laat je betoveren door Stephanie's muzikale humor en ontdek de magie van oprechtheid. Met behulp van een loopstation creëert ze live haar eigen muziek, wat deze show niet alleen hilarisch maakt maar ook een unieke muzikale ervaring biedt.

Dit is jouw kans om te lachen, te reflecteren en te genieten van de authentieke charme van een artiest die haar eigen waarheid spreekt.

De Pers:

“De rockende performer die Louwrier is, is nu meer dan ooit ontketend.” 

“Louwrier is een genadeloos theaterbeest, dat volledig samensmelt met de krachtige, bombastische vorm en het publiek ademloos achterlaat. Als ze een voetballer was, zou je zeggen: voor zo’n speler ga je naar het stadion.”

Stephanie Louwrier is een rasechte performer die moeiteloos genres vermengt en haar publiek telkens weer weet te verrassen met een naadloze mix van stand-up, rap, ballads en cabaret.

Afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht heeft Stephanie een indrukwekkend parcours afgelegd in de theaterwereld. Ze is een constante kracht op Theaterfestival de Parade en reist langs theaters met eigen voorstellingen die stuk voor stuk indruk maken. Haar veelzijdigheid blijkt ook uit haar acteerprestaties en behalve  podiumkunstenaar is zij ook een veelgeprezen regisseur (van o.a. Yentl en de Boer, Valentina Tóth en Damn Honey) en ‘parttime rockster’ op diverse festivals. 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Stephanie Louwrier Let's get louder| Try Out


Klooster | Theater

Klooster | Theater