Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

TG Wie Walvis Robokop

wo 26 februari 2025

15.00 uur, entree € 9,50.

TG Wie Walvis
Robokop

Help! De voorstelling gaat bijna beginnen maar er is nog geen verhaal. De¿schrijver heeft geen idee waar het over moet gaan. Gelukkig bestaat er een apparaat dat kan helpen: De Robokop! (6+).

Help! De voorstelling gaat bijna beginnen maar er is nog geen verhaal. De schrijver heeft geen idee waar het over moet gaan. Gelukkig bestaat er een apparaat dat kan helpen: De Robokop! (6+).

De Robokop werkt fantastisch en de ideeën rollen uit de machine. Maar wanneer de schrijver weer nieuwsgierig wordt naar haar eigen gedachten, zonder de hulp van Robokop lijkt het onmogelijk om van het ding af te komen. Robokop laat zich niet zomaar meer wegjagen. Wie zal uiteindelijk de baas worden over het verhaal?

Wie Walvis vertelt nieuwe verhalen waarin we op de meest zachte manier strijden voor een mooiere wereld.

Want de wereld is moeilijk te begrijpen. Soms wíllen we het ook niet begrijpen. Dan vertellen we liever verhalen. Daarin durven we ingewikkelde vragen te stellen, maar we hoeven geen antwoorden te vinden. En we maken muziek. Want muziek verwondert en vinden we misschien wel de mooiste taal die er bestaat. 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: TG Wie Walvis Robokop


Klooster | Theater

Klooster | Theater